Από τι αποτελείται το MENTE Autism;

Το Mente Autism είναι μια θεραπεία για να χαλαρώσετε τον εγκέφαλο των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

1. Ένας κεφαλόδεσμος με πέντε ενσωματωμένους αισθητήρες είναι ένα βασικό συστατικό του συστήματος MENTE Autism. Στη συσκευασία του περιλαμβάνεται επίσης ένα καλώδιο USB για τη φόρτιση του κεφαλόδεσμου, ένα ζευγάρι ακουστικών, μια κάρτα ενεργοποίησης, ένας φορτιστής και ένας οδηγός για γρήγορη έναρξη λειτουργίας.

2. Το έτερο βασικό συστατικό του συστήματος είναι το λογισμικό MENTE Autism ή η εφαρμογή (app). Χρησιμοποιείται σε tablet που χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android. Η λειτουργία του MENTE Autism γίνεται δια μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο (Internet).

Αγορά Mente Autism

Η συνεδρία Mente Autism ξεκινά και ο χρήστης ακούει την εξατομικευμένη ειδική ακουστική νευροανάδραση που μεταφέρεται μέσω των ακουστικών. Μετά από πρωινή συνεδρία των 40 λεπτών, ο χρήστης μεταφέρει τα δεδομένα από τον κεφαλόδεσμο στην εφαρμογή και στη συνέχεια μεταφορτώνει τα δεδομένα στην υπηρεσία Mente Cloud (χρησιμοποιώντας μια σύνδεση στο Internet). Δημιουργείται μια αναφορά, που μπορεί να προβληθεί μέσα από την εφαρμογή Mente Autism ή στον πίνακα ελέγχου στην ιστοσελίδα (www.mentetech.com) στην ενότητα History μετά από την σύνδεση σας με username και password.

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.