Η κύρια ερευνητική μας ομάδα

Δείτε την ομάδα μας

Μία ομάδα από δυναμικούς εξειδικευμένους ερευνητές με έμφαση σε έρευνα ποιότητας

Αυτή η ομάδα συνδυάζει άτομα με ιστορικό στη νευροεπιστήμη, τη φυσιολογία του ανθρώπου, τη βιοϊατρική μηχανική και τη βιοϊατρική επιστήμη, για το σχεδιασμό, το συντονισμό και την εφαρμογή διαφόρων ερευνητικών έργων.

Αγορά Mente Autism

Dr Emanuela Russo – Επικεφαλής του Επιστημονικού Τμήματος και Δημοσιεύσεων

Η Emanuela Russo είναι εξειδικευμένη πιστοποιημένη ψυχολόγος και νευροεπιστήμονας. Αποφοίτησε από την Κλινική Ψυχολογία και έχει διδακτορικό δίπλωμα στη Γνωστική Ψυχολογία και Ψυχοφυσιολογία από το “Sapienza” University της Ρώμης. Το τρέχον ερευνητικό ενδιαφέρον της επικεντρώνεται σε νευρικές συσχετίσεις της αντίληψης και της προσοχής, καθώς και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και στις νοητικές-συναισθηματικές καταστάσεις.

Το 2012, έλαβε το βραβείο «Καλύτερου Νέου Ερευνητή» στο IOP Congress in Pisa στην Πίζα (Ιταλία). Το 2008, διετέλεσε βοηθός λέκτορας στο Τμήμα Ψυχολογίας του “Sapienza” University της Ρώμης. Έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια στα Ιδρύματα Κλινικής Ψυχολογίας στο ίδιο Πανεπιστήμιο και στην Ψυχολογία της Προσωπικότητας στο Πανεπιστήμιο της Νάπολης. Το 2013 διορίστηκε Επίκουρος Καθηγητής, διδάσκοντας τις Ανατομικές και Φυσιολογικές βάσεις της Ψυχικής Δράσης. Είναι ειδικός στη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος. Επίσης, έχει δημοσιεύσει άρθρα και μελέτες σε πολλά επιστημονικά περιοδικά.

emanuela.russo@mentetech.com

Andre Falzon - Βιοϊατρικός Ερευνητής

Ο Andre είναι βιοϊατρικός μηχανικός. Αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Κορκ, στην Ιρλανδία, το 2014. Επίσης, ολοκλήρωσε το μάθημα της Πρακτικής Εργασίας στο Κέντρο Βιοϊατρικής στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας, όπου απασχολήθηκε σε έργα που αφορούσαν ανάλυση κίνησης και απεικόνιση υπέρυθρης κάμερας . Πριν την είσοδό του στην κλινική ομάδα της AAT Research, ο Andre εργαζόταν σε μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρεία.

Κύριος τομέας ενδιαφέροντος του αποτελούν οι Ορθοπεδικές και Επανορθωτικές Τεχνολογίες και έχει γίνει δεκτός να παρακολουθήσει ένα σχετικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Νταντί της Σκωτίας.

andre.falzon@mentetech.com

Sean Grech - Βιοϊατρικός Μηχανικός

Ο Sean Grech είναι Βιοϊατρικός Μηχανικός που ειδικεύεται στη νευροτεχνολογία.

Αποφοίτησε από το Ιμπίριαλ Κολλέγιο του Λονδίνου ολοκληρώνοντας το μεταπρτυχιακό πρόγραμμα της επιστήμης της Βιοϊατρικής Μηχανικής; με ειδίκευση στη νευροεπιστήμη, το σχεδιασμό συστημάτων Brain-Machine-Interface (BMI) και των ιατρικών συσκευών και τη μηχανική μάθηση. Η διατριβή του επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη νέων αισθητήρων μηχανικής μυογραφίας (MMG) για τη μέτρηση της μυϊκής δραστηριότητας στο σώμα. Πριν από την εξειδίκευση, ο Σαν αποφοίτησε από την Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο της Μάλτας.

Η διατριβή του κατέδειξε τη χρήση των σημάτων EMG για τον έλεγχο ενός ρομποτικού βραχίονα σε πραγματικό χρόνο.

Ο Σαν εργάστηκε για 2 χρόνια στη Methode Electronics Malta ως μηχανικός στο πρόγραμμα της Ακαδημίας πριν από την ένταξή του στην έρευνα της AAT. Είναι ενεργό μέλος του IEEE και του IPEM.

sean.grech@mentetech.com

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.