Όραμα και Στόχοι

Neurotech International Ltd.

Θέλουμε να βοηθήσουμε στην βελτίωση της ζωής και του μέλλοντος των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Wolfgang Storf, Διευθύνων Σύμβουλος της Neurotech International Ltd.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων αναπτύσσοντας και εμπορεύοντας καινοτόμες, υψηλής ποιότητας ιατρικές λύσεις για τη διάγνωση και τη θεραπεία των διαταραχών που σχετίζονται με τον εγκέφαλο.

Ο όμιλος εταιρειών AAT Research είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της εταιρείας Neurotech International Limited, μιας Aυστραλιανής δημόσιας εταιρείας (ASX: NTI). Εξετάζουμε, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε ποιοτικές ιατρικές λύσεις. Μέσω ρυθμιστικών συστημάτων και συστημάτων ποιότητας σε συνδυασμό με τις διάφορες διεθνείς πιστοποιήσεις που έχουμε στο όνομά μας, στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων μέσω καινοτομίας στον τομέα της νευροεπιστήμης και της ιατρικής τεχνολογίας. Η αποστολή μας είναι να είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της νευροφυσιολογίας προσφέροντας λύσεις κατάλληλες για οικιακή χρήση και κλινικές σε προσιτές τιμές.

Αγορά Mente Autism

Η αποστολή μας

Η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με νευρολογικές παθήσεις.

Το όραμά μας

Να γίνουμε ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις νευροτεχνολογίας κατάλληλες για οικιακς χρήση και κλινικές, οι οποίες είναι εύκολα προσβάσιμες και προσιτές.

Η δέσμευσή μας στην ποιότητα

Η δέσμευση για την αποτελεσματικότητα του QMS σύμφωνα με τις κανονιστικές απαιτήσεις, ταυτόχρονα με την συνεχή βελτίωση της έρευνας και της αποδοτικότητας των σημερινών και μελλοντικών ιατρικών συσκευών.

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.