Η Εταιρία Bonvie

Σχετικά με Εμάς

Η εταιρεία BonVie δημιουργήθηκε με αποστολή "να βοηθήσει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν μια καλύτερη και πιο υγιή ζωή μέσα από καινοτόμα προϊόντα".

Οι ιδρυτές της BonVie, συνδυάζοντας την έως τώρα εμπειρία τους στο χώρο της υγείας, όρισαν από κοινού το όραμα, «να προτείνουν στην αγορά υψηλής τεχνολογίας προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν αξία στην καθημερινή ζωή και την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας».

Είμαστε δεσμευμένοι στην Επιχειρηματική Αριστεία σε κάθε βήμα της επιχείρησής μας, βοηθώντας τους ανθρώπους να ζήσουν, κάνοντας την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους.

Οι συνεργασίες με επιχειρήσεις, την επιστημονική και την ακαδημαϊκή κοινότητα είναι βασικές επιλογές για μας. Πιστεύουμε στις συνεργασίες, που θα ενισχύσουν την ικανότητά μας για την ανάπτυξη και την παροχή προϊόντων που θα μπορούσαν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων».

Αγορά Mente Autism

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο τομέας της υγειονομικής περίθαλψης είναι στη μέση του μετασχηματισμού. Η πρόοδος της τεχνολογίας επιτρέπει στους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, να παραμένουν ενεργοί για περισσότερο και να βελτιώνουν το βιοτικό τους επίπεδο.

Ήρθε η ώρα για τις καινοτόμες επιχειρήσεις, να σκεφτούν την υγεία και την ευεξία με νέους τρόπους και να ορίσουν νέες προτεραιότητες.

Στη BonVie βλέπουμε την εξέλιξη αυτή ως μια ευκαιρία να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό ολιστικών λύσεων που ενισχύουν τις ικανότητες των ατόμων.

Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κινηθούν προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης τους, ελαφρύνοντας τα σωματικά και συναισθηματικά βάρη τους και στοχεύοντας στην υγεία και την ευεξία.

Πιστοί στο όραμά μας, στοχεύουμε να συνεργαστούμε με καινοτόμες εταιρείες του τομέα της υγείας στην κορυφή του σχεδιασμού, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Στη Bonvie διαθέτουμε εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς και μια απλή προσέγγιση του επιχειρείν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία.

Στη BonVie, πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογικές και ιατρικές ανακαλύψεις, θα ενεργοποιήσουν όλες τις δυνατότητές μας. Θα παραμείνουμε εστιασμένοι σε αυτή την καινοτόμο προσέγγιση, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας τους την καλύτερη δυνατή εμπειρία μέσα από τα προϊόντα μας, επηρεάζοντας θετικά τις ζωές τους και τις ζωές των αγαπημένων τους.

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.