Συχνές Ερωτήσεις

Μάθετε περισσότερα για το Mente Autism, την εταιρεία πίσω από αυτό και τη αγωγή που προσφέρουμε.

Ποιά είναι η Neurotech International;

Η Neurotech International Limited, είναι μια εταιρεία ιατρικών συσκευών και λύσεων που έχει συσταθεί στην Αυστραλία, η οποία λειτουργεί μέσω της θυγατρικής της με έδρα τη Μάλτα, της AAT Research.

Το Neurotech αναπτύσσει λύσεις νευροδιέγερσης και νευροδιαγνωστικής που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας Mente, μιας καινοτόμου τεχνολογίας πλατφόρμας που επιτρέπει στους ιατρούς να παρακολουθούν εξ αποστάσεως και να διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στις θεραπείες κατ'οίκον. Το Mente Autism βοηθά τα παιδιά με διαταραχή του αυτιστικού φάσματος (ASD). Πρόσθετη έρευνα και ανάπτυξη έχει ξεκινήσει σε παθήσεις όπως κατάθλιψη και επιληψία. Το Mente Autism είναι μια φορητή, ηλεκτροεγκεφαλογραφική (EEG) ιατρική συσκευή για οικιακή χρήση που χρησιμοποιεί νευροανάδραση κλειστού βρόχου, για να χαλαρώσει το μυαλό των παιδιών με ASD.

Η μοναδική τεχνολογία του δημιουργεί εξατομικευμένη ακουστική διέγερση που χρησιμοποιεί αναλογίες ισχύος διαφορετικής δραστηριότητας εγκεφαλικού κύματος που υπάρχουν σε παιδιά με ASD για την ομαλοποίηση των οδών συνδεσιμότητας του εγκεφάλου.

Τι είναι το Mente Autism;

Το Mente Autism είναι μια συσκευή EEG κλινικής ποιότητας που χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία neurofeedback για να βοηθήσει τα παιδιά με αυτισμό. Σχεδιασμένο για οικιακή χρήση, το Mente Autism χαλαρώνει το μυαλό των παιδιών στο φάσμα, το οποίο με τη σειρά του τους βοηθά να εστιάζουν καλύτερα και να αλληλοεπιδρούν θετικά με το περιβάλλον τους.

Αποτελείται από έναν κεφαλόδεσμο, εφαρμογή (εφαρμογή) και το σύστημα cloud. Η μοναδική τεχνολογία του δημιουργεί "ειδικά προσαρμοσμένη" νευροανάδραση για τα παιδιά που το χρησιμοποιούν. Μετά από κάθε συνεδρία των 40 λεπτών, το σύστημα μεταφορτώνει τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στην υπηρεσία Cloud μέσω της εφαρμογής Mente Autism (χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Internet). Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, το Cloud system του Mente Autism, παράγει μια αναφορά που καταγράφει και μετρά την πρόοδο του παιδιού. Κάθε αναφορά συνεδρίας μπορεί να προβληθεί στο διαδίκτυο ή μέσα στην εφαρμογή. Ορισμένοι διαδικτυακοί πίνακες ελέγχου που απευθύνονται σε επαγγελματίες του ιατρικού τομέα και σε χρήστες επιτρέπουν τη βαθύτερη ανάλυση και παρακολούθηση της θεραπείας.

Είναι η Mente πιστοποιημένη ως ιατρική συσκευή; Τι πιστοποιήσεις έχει;

Ναι, η Mente Autism κατέχει την πιστοποίηση CE Medical. Το AAT είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485. FDA: Η AAT Research είναι μια πιστοποιημένη από το FDA εταιρεία και το Mente Autism βρίσκεται σήμερα υπό ανασκόπηση του FDA. CE Medical Certification: Το Mente Autism κατατάσσεται ως ιατρική συσκευή Κατηγορίας ΙΙα και ρυθμίζεται σύμφωνα με την Οδηγία 93/42 / ΕΟΚ του Συμβουλίου της ΕΕ για τα Ιατρικά Συσκευάσματα. Το σήμα CE για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα χορηγείται σε εταιρείες που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν ιατροτεχνολογικά προϊόντα με αυστηρή τήρηση αυτής της οδηγίας. Το σήμα CE του Mente Autism δείχνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την υγεία, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ιατρική συσκευή Mente Autism μπορεί να φέρει την επωνυμία "CE 0426". Το 0426 είναι ο αριθμός του πιστοποιημένου οργανισμού Italcert. Πιστοποίηση ISO 13485:

Η Mente είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485. Το πρότυπο αυτό, που επιβάλλεται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης, βασίζει συγκεκριμένες απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές για ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο οι κατασκευαστές ιατρικών συσκευών πρέπει να εφαρμόσουν για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται με συνέπεια τόσο στις απαιτήσεις των πελατών όσο και στις κανονιστικές απαιτήσεις.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Mente Autism; Θα λειτουργήσει το σύστημα σε παιδιά με όλα τα επίπεδα της Διαταραχής του Αυτιστικού Φάσματος;

Το Mente Autism συνιστάται για χρήση από παιδιά που έχουν μια διάγνωση οποιασδήποτε κατάστασης στη Διαταραχή του Φυσιολογικού Αυτισμού, όπως το Σύνδρομο Asperger και ο Κλασικός Αυτισμός και τα οποία δεν έχουν ιστορικό ακοής. Στην ιδανική περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχουν συν νοσηρότητες. Το Mente Autism είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών Η νεότερη μελέτη έγινε με παιδιά μέχρι 18 ετών.. Η αγωγή με Mente Autism ΔΕΝ είναι κατάλληλη για παιδιά με σύνδρομο Rett, ADHD, επιληψία ή σποραδικά επιληπτικά επεισόδια ή Διαταραχή Διαταραχής στην Παιδική ηλικία (CDD).

Εάν το παιδί είναι σε φαρμακευτική αγωγή, οι κηδεμόνες θα πρέπει να ενημερώσουν τον εξουσιοδοτημένο πωλητή τους ή την εταιρεία πριν δοκιμάσουν ή αγοράσουν το σύστημα Mente Autism. Προτείνεται ότι ένα qEEG πρέπει να γίνει για να καθορίσει εάν το Mente Autism είναι η σωστή θεραπεία για τον χρήστη. Το Mente Autism μπορεί να είναι αναποτελεσματικό εάν ο χρήστης έχει ένα χαμηλό Delta κύμα άτυπο από εκείνους που έχουν διαγνωστεί με ASD.

Υπάρχει συγκεκριμένος / βέλτιστος χρόνος για τη χρήση του Mente Autism κάθε μέρα;

Στην ιδανική περίπτωση, οι συνεδρίες Mente Autism πραγματοποιούνται κάθε πρωί για 40 λεπτά. Οι συνεδρίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται κατά προτίμηση στην αρχή της ημέρας και είναι πιο ήρεμο - όπως πριν από την έναρξη του σχολείου. Αυτό θα επιτρέψει στον χρήστη να είναι πιο ήρεμος και πιο ανοιχτός στην εκμάθηση, ενώ υπό την παρατεταμένη επίδραση της πρωινής συνεδρίασης. Η επίδραση της θεραπείας με Mente Autism εξαντλείται αφού ο χρήστης κοιμάται, τον ύπνο της νύχτας. Το Mente Autism δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά την ημέρα, καθώς ο χρήστης μπορεί να εμφανίσει πονοκεφάλους.

Πόσο καιρό θα πρέπει να κάνει χρήση του συστήματος Mente Autism; Και ποια είναι η αναμενόμενη διάρκεια ζωής της ίδιας της συσκευής;

Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το σύστημα Mente Autism ως θεραπεία καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής του. Συνιστάται να χρησιμοποιείται το σύστημα Mente Autism κάθε μέρα χωρίς διακοπές. Με τον καιρό, ο εγκέφαλος θα μάθει να προσαρμόζεται σε μια πιο βέλτιστη δραστηριότητα συχνότητας του εγκεφάλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρήστης σε κάποιο σημείο δεν θα επωφεληθεί πλέον από τη συσκευή: η συνεχής χρήση συνήθως σημαίνει συνεχή πρόοδο. Αυτή η πρόοδος διακόπτεται εάν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται πλέον. Όσον αφορά τη συσκευή, είναι σημαντικό να τη φροντίζετε σωστά, αποφεύγοντας τη ζημιά στη συσκευή, τη συστηματική φόρτιση και τη λήψη τυχόν διαθέσιμων ενημερώσεων λογισμικού. Ο χρόνος ζωής του προϊόντος καθορίζεται κυρίως από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μπαταρία έχει έναν μέγιστο αριθμό κύκλων φόρτισης και εκ φόρτισης.

Επομένως, δεν είναι σκόπιμο να φορτίζετε το Mente Autism μετά από κάθε σύνοδο, καθώς αυτό θα μειώσει τη διάρκεια ζωής του. Με μια τυπική χρήση 40 λεπτών ανά συνεδρία, μια πλήρως φορτισμένη συσκευή Mente Autism θα πρέπει να διαρκέσει από 3 έως 4 συνεδρίες. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δηλαδή από 500 κύκλους φόρτισης / εκφόρτισης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περίπου στα 5-6 χρόνια.

Υπάρχει μια βέλτιστη ηλικία για τη χρήση του Mente;

Η χρήση του Mente Autism θα πρέπει να ξεκινάει από την ηλικία των 3 έως 12 ετών. Συνιστάται για χρήση από παιδιά που έχουν μια διάγνωση οποιασδήποτε κατάστασης στη Διαταραχή του αυτιστικού φάσματος, όπως το Σύνδρομο Asperger ή ο Κλασικός Αυτισμός και οι οποίοι δεν έχουν ιστορικό ακοής. Στην ιδανική περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρχουν συν νοσηρότητες. Δεδομένου ότι η πιο σημαντική περίοδος μάθησης είναι σε όλη την παιδική ηλικία, είναι ιδανικό για τα παιδιά να κάνουν χρήση του Mente Autism για να χαλαρώσουν το μυαλό τους, βοηθώντας έτσι να είναι πιο ήρεμοι και εστιασμένοι.

Εάν οι περιπτώσεις αυτισμού δείχνουν πρόοδο ενώ υποβάλλονται σε θεραπείες που παρέχονται σε κέντρα αυτισμού, πώς μπορούν οι γονείς και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης να κάνουν διάκριση μεταξύ της προόδου που έχει επιτευχθεί λόγω του Mente Autism και της προόδου που επιτεύχθηκε λόγω άλλων θεραπειών;

Το Mente Autism παράγει μια αναφορά μετά από κάθε σύνοδο. αυτό δείχνει την συχνότητα του εγκεφαλικού κύματος του χρήστη πριν και μετά τη συνεδρία μέσω ενός απλού γραμμικού διαγράμματος που απεικονίζει τα επίπεδα των εγκεφαλικών κυμάτων Alpha, Beta, Delta και Theta του χρήστη. Οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα μπορούν να διαβάσουν τα αποτελέσματα του EEG για να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο το σύστημα επηρέασε τον χρήστη.

Για δοκιμαστικούς σκοπούς, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποιες επιδράσεις οφείλονται στο Mente Autism είναι να σταματήσετε όλες τις άλλες θεραπείες για τέσσερις εβδομάδες και να χρησιμοποιήσετε μόνο το Mente Autism κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, η πρόοδος που παρατηρείται θα οφείλεται μόνο στο Mente Autism.

Πώς διαφέρει το Mente Autism από τις συνήθεις συνεδρίες νευροανάδρασης; Πώς μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την καθοδήγηση επαγγελματιών και χωρίς τη βοήθεια των συσκευων απεικόνισης; Χρησιμοποιεί οπτική νευροανατροφοδότηση;

Το Mente Autism χρησιμοποιεί τις ίδιες αρχές με εκείνες που χρησιμοποιούνται σε προχωρημένες συνεδρίες νευροανάδρασης εντός κλινικής, που χρησιμοποιούν εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη ακουστική διέγερση για να ανταποκρίνονται στα ειδικά εγκεφαλικά κύματα ενός ατόμου. Το Mente Autism δεν βασίζεται στα απλουστευμένα και πολύ λιγότερο αποτελεσματικά συστήματα που εξαρτώνται από την αδιαφοροποίητη μουσική όπως χρησιμοποιείται σε μερικές θεραπείες.

Αντίθετα, το Mente Autism χρησιμοποιεί πολλαπλούς βιοδείκτες για να εξασφαλίσει τις πιο ακριβείς ενδείξεις, επιτρέποντας έτσι την καλύτερη ερμηνεία των αποτελεσμάτων από έναν ιατρικό επαγγελματία. Το Mente Autism παράγει εξατομικευμένα σήματα ακουστικής διέγερσης, βασισμένα στις βασικές αρχές της νευροανάδρασης. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται στο σπίτι με ελάχιστη επίβλεψη από εκπαιδευμένους θεραπευτές, όπως ο γονέας ή ο φροντιστής του χρήστη. Κάθε συνεδρία παράγει μια ημερήσια αναφορά η οποία μεταφορτώνεται σε έναν ασφαλή διακομιστή και επιτρέπει την εύκολη ερμηνεία, κατανόηση και παρακολούθηση από το χρήστη και τους ειδικούς από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Mente Autism δεν χρησιμοποιεί οπτική νευροανάδραση.Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα αυτιστικά παιδιά (περίπου το 80%) από αυτά έχουν επιληπτικές εκκενώσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με τη μη χρήση του οπτικού φλοιού, το Mente Autism αποκτά πρόσβαση στην επιθυμητή περιοχή του εγκεφάλου μέσω μιας διαφορετικής οδού για να αποφύγει να δράσει σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή. Το σύστημα Mente χρησιμοποιεί διεγείρει το ακουστικό σύστημα (μέσω της νευροαναπνοής) μέχρι το χαμηλότερο ακουστικό εγκεφαλικό επίπεδο. Με αυτό τον τρόπο, το πρωτόκολλο που αναπτύξαμε είναι σε θέση να μετρήσει ακριβώς αυτή τη διαδικασία και να δημιουργήσει έναν βρόχο νευροανάδρασης για να προσπαθήσει να επηρεάσει το επίπεδο εγκεφαλικών κυμάτων που θέλουμε να στοχεύσουμε.

Όλες οι συνεδρίες μπορούν να γίνουν καθημερινά στο σπίτι από το παιδί και ένας ιατρός μπορεί να ελέγξει τα αποτελέσματα των συνεδριών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μας, σε πραγματικό χρόνο και από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, εάν έχει χορηγηθεί άδεια γονέα / φροντιστή ή χρησιμοποιώντας έντυπα αντίγραφα των αναφορών που παράγει το σύστημα Mente μετά από κάθε συνεδρία.

Τι είναι η εκπαίδευση της νευροανάδρασης;

Η εκπαίδευση της νευροανδρασης είναι η βιοανάδραση που προκαλείται από μια νευρολογική ανάγνωση - στην περίπτωση αυτή, το EEG. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, οι αισθητήρες στο κρανίο μετρούν τα ηλεκτρικά μοτίβα του εγκεφάλου - όπως ένας γιατρός ακούει την καρδιά σας από την επιφάνεια του δέρματός σας. Αυτά τα δεδομένα τροφοδοτούνται στη συνέχεια στον συμμετέχοντα σε πραγματικό χρόνο, συνήθως μέσω ακουστικής ή οπτικής ανάδρασης, επιτρέποντας την παρακολούθηση και προσαρμογή της ψυχικής κατάστασης.

Στο Mente Autism, η δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυμάτων - με τη μορφή των Alpha, Beta, Theta και Delta κυμάτων - καταγράφεται από τα ηλεκτρόδια στον κεφαλόδεσμο Mente Autism. Εξειδικευμένο λογισμικό στη συνέχεια μετατρέπει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου σε μια θεραπευτική ακουστική αναπαράσταση που επηρεάζει τα επίπεδα των εγκεφαλικών κυμάτων. Μετά την αλλαγή, ο εγκέφαλος μπορεί να καταγράφεται εκ νέου, δημιουργώντας έτσι έναν κλειστό βρόχο ανατροφοδότησης. Τα παιδιά που διαγιγνώσκονται στο φάσμα της διαταραχής του φαινομένου του αυτισμού (ASD) τείνουν να έχουν χαμηλότερα από τα μέσα επίπεδα Alpha και Beta και υψηλότερα επίπεδα Delta και Theta.

Μετά από καταγραφές κύματος, οι αμφιωτικοί τόνοι δημιουργούνται έτσι ώστε να εμφανίζουν αντίστροφα στον χρήστη τα απαιτούμενα σήματα για να ωθήσουν τον εγκέφαλο να εργαστεί με ένα επιθυμητό μοτίβο. Συνεπώς, η νευροανάδραση του Autism Mente βοηθά στην ανάπτυξη των κυμάτων Alpha και Beta του εγκεφάλου μειώνοντας ταυτόχρονα τα Delta. Οι μεταβολές είναι αρχικά βραχείες, αλλά σταδιακά γίνονται όλο και πιο διαρκείς, καθιστώντας την νευροανάδραση αποτελεσματική μορφή θεραπείας για την ASD.

Τι είναι οι δυαδικοί- αμφιωτικοί ρυθμοί ή η ακουστική διέγερση;

Η λέξη binaural σημαίνει "η σχετιζόμενη με δύο αυτιά". Η αίσθηση της ακουστικής διέγερσης συμβαίνει όταν δύο ήχοι σχεδόν παρόμοιων συχνοτήτων παρουσιάζονται ένα σε κάθε αυτί με στερεοφωνικά ακουστικά ή ηχεία. Ο εγκέφαλος ενσωματώνει τα δύο σήματα, δημιουργώντας μια αίσθηση ενός τρίτου ήχου που ονομάζεται διηλεκτρικός κτύπος ή η νευροαναπνοή.

Επομένως, εάν η συχνότητα των 210 Hz στο ένα αυτί και 200 Hz στο άλλο, ο εγκέφαλος θα επεξεργαστεί τους δύο ήχους σε συχνότητα 10Hz, δηλαδή τη διαφορά μεταξύ των δύο συχνοτήτων. Με το Mente Autism, οι συχνότητες ακουστικής διέγερσης παράγονται σύμφωνα με την ανάγνωση εγκεφαλικών κυμάτων του EEG. Τα παιδιά που διαγιγνώσκονται με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD) τείνουν να έχουν χαμηλότερα κύματα Alpha και Beta, τα οποία είναι οι κυματομορφές που σχετίζονται αντίστοιχα με εστίαση και ψυχική δραστηριότητα και υψηλότερα κύματα Delta. Τα εγκεφαλικά κύματα Delta και Τheta είναι συνήθως παρόντα σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά σε άτομα με ASD, τα κύματα Delta και Τheta είναι ασυνήθιστα υψηλά και κορυφώνονται συνεχώς ακόμα και όταν είναι ξύπνιοι.

Δημιουργώντας ακουστική διέγερση σε μια συγκεκριμένη συχνότητα, ο εγκέφαλος πυροδοτείται να αντηχεί με την ίδια συχνότητα, προκαλώντας αυτομάτως δραστηριότητα εγκεφάλου στο αντίστοιχο φάσμα κυματομορφής. Συνεπώς, τα κύματα Alpha και Beta μπορούν να προωθηθούν, ενώ τα κύματα Delta καταστέλλονται.

Πώς λειτουργεί το Mente Autism; Πώς προσαρμόζει τα εγκεφαλικά κύματα;

Στα άτομα χωρίς ASD, τα εγκεφαλικά κύματα Delta και Theta είναι συνήθως παρόντα σε υψηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ τα κύματα Alpha και Beta συνδέονται με την εστίαση και τη δραστηριότητα. Αυτό δεν συμβαίνει σε ανθρώπους με ASD, των οποίων τα κύματα Delta και Theta τείνουν να είναι ανώμαλα υψηλά και να κορυφώνονται συνεχώς, ακόμα και όταν είναι ξύπνιοι. Οι συνεδρίες θεραπείας προορίζονται για την προώθηση των επιπέδων των Alpha και Beta κυμάτων και την καταστολή των επιπέδων των Delta και Theta κυμάτων, έτσι ώστε το παιδί να αισθάνεται πιο ευαισθητοποιημένο, εστιασμένο και ήρεμο.

Το Mente Autism καταγράφει διαφορετικά είδη εγκεφαλικών κυμάτων - μπορείτε να μου πείτε περισσότερα γι 'αυτά;

Μέσω αισθητήρων στο τριχωτό της κεφαλής, το Mente Autism καταγράφει τα πρότυπα της εγκεφαλικής δραστηριότητας. Ο συνδυασμός της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου ονομάζεται συνήθως «πρότυπο κυμάτων εγκεφάλου» λόγω της κυκλικής φύσης του. Αυτά τα εγκεφαλικά κύματα ταξινομούνται γενικά ανάλογα με τη συχνότητα, το εύρος και το σχήμα τους. Μεταξύ των βασικών κυματομορφών είναι οι Alpha, Beta, Delta και Theta κύματα.

Αυτοί οι βασικοί ρυθμοί συνδέονται με διαφορετικές ψυχικές καταστάσεις. Τα κύματα Alpha εμφανίζονται σε συχνότητα 8 έως 12 κύκλων ανά δευτερόλεπτο σε κανονικό ρυθμό. Γενικά, είναι παρόντες όταν είστε ξύπνιοι, χαλαροί και έχετε τα μάτια σας κλειστά. Συνήθως εξαφανίζονται όταν ανοίγετε τα μάτια σας ή αρχίζετε ψυχικά να επικεντρώνεστε.

Τα Beta εμφανίζονται με συχνότητα 13 έως 30 κύκλων ανά δευτερόλεπτο. Κανονικά Beta κύματα συμβαίνουν σε άτομα που είναι σε εγρήγορση και προσοχή σε εξωτερικά ερεθίσματα ή ασκούν ειδική ψυχική προσπάθεια. Τα κύματα Beta είναι επίσης παρόντα κατά τη διάρκεια της έντασης, της διέγερσης και του άγχους και παραδόξως συμβαίνουν επίσης κατά τη διάρκεια του βαθύ ύπνου, όταν τα μάτια μετακινούνται εμπρός και πίσω. Τα κύματα Delta εμφανίζονται με συχνότητα από 0,5 έως 3,5 κύκλους ανά δευτερόλεπτο. Είναι γενικά εμφανή κατά τη διάρκεια του ύπνου ή όταν υπάρχει ασυνείδητη δραστηριότητα. Καθώς οι άνθρωποι κινούνται από τα ελαφρύτερα έως τα βαθύτερα στάδια του ύπνου, η εμφάνιση των Alpha κυμάτων μειώνεται και σταδιακά αντικαθίσταται από τα κύματα Delta χαμηλότερης συχνότητας.

Τα κύματα Theta εμφανίζονται με συχνότητα 4 έως 8 κύκλων ανά δευτερόλεπτο. Αυτή η συγκεκριμένη περιοχή συχνοτήτων εμπλέκεται στην ονειροπόληση και στον ύπνο.

Συνδέονται με αίσθημα βαθιών και ακατέργαστων συναισθημάτων. Η υπερβολική δραστηριότητα του Theta μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να είναι επιρρεπείς σε περιόδους κατάθλιψης, ADHD και απροσεξίας. Μπορεί να οδηγήσουν σε κακή συναισθηματική κατανόηση και άγχος. Σε αντίθεση με αυτά τα φυσιολογικά πρότυπα εγκεφαλικών κυμάτων, τα άτομα που διαγνώστηκαν με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού (ASD) τείνουν να έχουν μικρότερες μετρήσεις αιχμής κυματομορφής Alpha και χαμηλότερες μετρήσεις αιχμής Beta.

Έχουν επίσης υψηλότερα επίπεδα κυμάτων Delta από το μέσο όρο, πράγμα που σημαίνει ότι τα κύματα Delta συνεχίζουν να κορυφώνονται ακόμη και όταν ο συμμετέχων είναι ξύπνιος. Αυτό οδηγεί σε μειωμένα επίπεδα δραστηριότητας και συγκέντρωσης. Ο κύριος στόχος του Mente Autism είναι επομένως να ανιχνεύσει και να τροποποιήσει την αργή δραστηριότητα του εγκεφαλικού κύματος με την καταστολή των κυμάτων Delta και την προώθηση των Alpha και Beta. Αυτό οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα επαγρύπνησης και συγκέντρωσης που επιτρέπουν στο παιδί να συμμετέχει πιο διανοητικά και κοινωνικά.

Μήπως ο Mente Autism παρεμβαίνει σε άλλες θεραπείες;

Όχι. Το Mente Autism είναι μη παρεμβατικό και κάθε συνεδρία εκπαιδεύει τον εγκέφαλο ώστε να γίνει πιο συγκεντρωμένος, με αποτέλεσμα τα καλύτερα επίπεδα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που παρατηρούνται στους χρήστες. Οι συνεδρίες δεν θα παρεμποδίσουν τις άλλες θεραπείες που ενδέχεται να υποβληθούν στο παιδί. και θα μπορούσε πραγματικά να είναι επωφελής.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να παρατηρηθεί σαφώς η επίδραση του Mente Autism, δηλαδή, πόσες φορές φορούν Mente οι γονείς στο παιδί για να παρατηρήσουν μια διαφορά;

Η εμφάνιση των ευεργετικών αποτελεσμάτων του Mente Autism είναι μοναδική για κάθε χρήστη. Κάθε άτομο έχει ένα εξατομικευμένο και διαφορετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, ως βασική γραμμή απαιτείται μια διαδικασία προσαρμογής τεσσάρων έως οκτώ εβδομάδων χρήσης πριν από την εμφάνιση ευεργετικής επίδρασης. Αυτή η διαδικασία προσαρμογής μπορεί να διαρκέσει λιγότερο ή περισσότερο, ανάλογα με διάφορες πτυχές, όπως η σοβαρότητα της ιατρικής κατάστασης, η ηλικία και η πλαστικότητα του εγκεφάλου.

Χρειάζεται να κάνω το παιδί μου να καθίσει ακίνητο στη συνεδρία;

Η διαφορά μεταξύ του Mente Autism και άλλων μορφών θεραπείας είναι ότι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, το Mente Autism επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίσουν ελεύθερα τις δραστηριότητές τους. Έτσι δεν υπάρχει λόγος να κάνετε το παιδί σας να καθίσει σταθερά - το μόνο που απαιτείται είναι να μην συμμετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που περιλαμβάνει την ακοή, όπως η ακρόαση μουσικής ή η παρακολούθηση της τηλεόρασης με τον ήχο, καθώς αυτό θα παρεμπόδιζε τα οφέλη της συνεδρίας. Το Mente Autism απαιτεί μόνο μια σύνδεση wifi στην αρχή κάθε συνεδρίας και να φορτώσει δεδομένα συνεδρίας στον Mente Server. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης το παιδί μπορεί να μετακινηθεί ελεύθερα.

Μπορεί το παιδί μου να φάει, να παίξει ή να κάνει άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της περιόδου των 40 λεπτών;

Ναι, συνιστάται ιδιαίτερα ο χρήστης να συμμετέχει σε κανονικές δραστηριότητες και όχι να αφήνει τον εγκέφαλο σε αδράνεια. Αυτό θα δημιουργήσει ενδείξεις δραστηριότητας στο λογισμικό Mente Autism και θα βοηθήσει την εκπαίδευση του εγκεφάλου ώστε να είναι πιο συγκεντρωμένος. Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι η σύνοδος είναι πιο επιτυχής εάν ο χρήστης αφήσει ελεύθερα να συνεχίσει με άλλες εργασίες χωρίς διακοπή (ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει το παιχνίδι κ.λπ). Οι δραστηριότητες που απαιτούν ακοή θα διακόψουν ωστόσο την ανταπόκριση του παιδιού στη συνεδρία και θα πρέπει συνεπώς να αποφευχθούν.

Τι ακούει το παιδί μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης;

Η νευροανάδραση που εκπέμπεται από το λογισμικό έχει τη μορφή ακουστικής προσομοίωσης που αναπαράγεται στον χρήστη, τροποποιώντας την ένταση του ήχου. Ο όγκος ποικίλλει από άτομο σε άτομο και από συνεδρία σε συνεδρία, δεδομένου ότι είναι μια ακουστική αντιπροσώπευση σε πραγματικό χρόνο των κυμάτων του εγκεφάλου του χρήστη κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας. Η αλλαγή στον όγκο έχει ως αποτέλεσμα τα σήματα που διεγείρουν και «διδάσκουν» στον εγκέφαλο να παρακινήσει τα κύματα του εγκεφάλου που λείπουν, δηλαδή τα κύματα Alpha και Beta, να επιτύχουν φυσιολογικά επίπεδα, ενώ μετριάζουν τα Delta και Theta, επίπεδα - τελικά καθιστώντας τον χρήστη πιο ανταποκρινόμενο, επικοινωνιακό, εστιασμένο και διαδραστικό.

Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;

Στην έρευνά μας δεν βρήκαμε χρήστες που υποφέρουν από απρόβλεπτες ανεπιθύμητες ενέργειες όσο η θεραπεία χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, για παράδειγμα, που χρησιμοποιούνται το πρωί. Παρ 'όλα αυτά, το Mente Autism δεν πρέπει να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά την ημέρα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο.

Μπορεί το παιδί μου να ακούει άλλους ήχους κατά τη χρήση του συστήματος Mente Autism;

Η ιδέα πίσω από το σύστημα είναι για τον χρήστη να λαμβάνει ηχητική ανατροφοδότηση που είναι συγκεκριμένη γι 'αυτόν, δηλαδή η θεραπευτική ανατροφοδότηση που παίζεται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας είναι εξατομικευμένη για τον χρήστη και αποτελεί κεντρικό μέρος της θεραπείας. Η κατάργηση ή ο περιορισμός άλλων ήχων θα επιτρέψει στη συνεδρία να παράγει πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Τα ακουστικά που παρέχονται πρέπει να χρησιμοποιούνται.

Αν μπορώ επίσης να ακούσω τους ήχους που προέρχονται από τη θεραπεία (αν και δεν είμαι ο υποκείμενος στη θεραπεία), θα επηρεάσει και τα επίπεδα των εγκεφαλικών κυμάτων μου;

Όχι. Δεδομένου ότι η περίοδος θεραπείας είναι εξατομικευμένη για τον χρήστη, ο καθένας που ακούει τους ήχους δεν θα επηρεαστεί. Παρόλα αυτά, αυτό δεν πρέπει να είναι ένα ζήτημα, καθώς συμβουλεύουμε ότι το παιδί ακούει τη νευροσυμπύκνωση Mente Autism φορώντας τα ακουστικά που παρέχονται και με ελάχιστη ηχητική παρεμβολή από το περιβάλλον.

Τι εξοπλισμό χρειάζομαι;

Για να είναι λειτουργικό το σύστημα, χρειάζεστε το κεφαλόδεσμο Mente Autism μαζί με το λογισμικό Mente Autism (που μεταφορτώνεται ως εφαρμογή) σε ένα tablet, μαζί με τα ακουστικά Mente Autism που παρέχονται συνδεδεμένα στην κεφαλή.

Τι συμβαίνει εάν το παιδί μου σταματήσει να χρησιμοποιεί τη συσκευή;

Εάν σταματήσει για μια ημέρα, τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα. Ωστόσο, εάν οι συνεδρίες θεραπείας σταματήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το παιδί θα υποχωρήσει στα προ της αγωγής επίοεδα.

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα οφέλη κάθε συνεδρίας;

Τα οφέλη κάθε συνεδρίας ελαχιστοποιούνται όταν το παιδί κοιμάται.

Ποιες είναι οι βελτιώσεις που αναμένω στο παιδί μου; Πότε μπορώ να περιμένω αυτά;

Από τις γονικές μαρτυρίες, οι ακόλουθες βελτιώσεις παρατηρήθηκαν γενικά μέσα στις πρώτες 4 έως 8 εβδομάδες. φυσικά, οι αλλαγές αυτές και η έκτασή τους ποικίλλει από το παιδί στο παιδί:

 • Η μεγαλύτερη συγκέντρωση εκτείνεται και σε περισσότερη προσοχή
 • Αύξηση της ηρεμίας και της μείωσης των κρίσεων
 • Αυξημένες περιόδους ευχαρίστησης
 • Αυξημένες εκδηλώσεις τρυφερότητας
 • Καλύτερη αποδοχή των συνομηλίκων και των αδελφών
 • Αύξηση του σεβασμού προς τους γονείς
 • Αύξηση λεξιλογίου με καλύτερη επικοινωνία
 • Αύξηση των δυνατοτήτων λήψης αποφάσεων
 • Καλύτερο σχολικό αποτέλεσμα

Τι θα κάνει η Mente με όλα τα δεδομένα που συλλέγει;

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται στο ασφαλές μας σύστημα cloud Mente Autism αφού ο χρήστης δώσει την έγκρισή του. Οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα αυτά και στις αναφορές που παράγονται καθημερινά. Η αποθήκευση των δεδομένων με ασφάλεια στο σύννεφο έχει δύο οφέλη.

 • Πρώτον, ακόμη και αν η συσκευή που χρησιμοποιείται για την "καθημερινή συνεδρία" χαθεί, κλαπεί ή σπάσει, τα δεδομένα του παιδιού μπορούν να ανακτηθούν (χρησιμοποιώντας ασφαλή κάρτα με τον σειριακό αριθμό) σε άλλη συσκευή.Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προηγούμενες πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση και την πρόοδο του παιδιού θα ήταν ανακτήσιμες.
 • Δεύτερον, τα δεδομένα και οι αναφορές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση από οπουδήποτε και χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, όλα τα δεδομένα χρήστη αποθηκεύονται ξεχωριστά από τα προσωπικά δεδομένα του πελάτη. Αυτό εξασφαλίζει ότι ακόμη και αν τα δεδομένα συνεδρίας δεν είναι αναγνωρίσιμα εκτός εάν έχουν πρόσβαση με τα διαπιστευτήρια πελατών. Οι κωδικοί πρόσβασης αποθηκεύονται σε ξεχωριστό διακομιστή.

Παρακολουθεί κάποιος τους χρήστες για να δουν ποιες είναι οι συνέπειες μετά από μακροχρόνια χρήση;

Είμαστε υπερήφανοι για την προσεκτική ματιά σε αυτή την πτυχή. Οι ιατρικές διαδικασίες FDA και CE είναι οι ίδιες αυστηρές σχετικά με αυτό, και εκπληρώνουμε τα καθήκοντά μας με τους τακτικούς ελέγχους. Προσφέρουμε τη δυνατότητα στους χρήστες που χρησιμοποιούν τις συσκευές μας να μας επιτρέψουν να προσθέσουμε τα παιδιά τους σε ένα "πρόγραμμα παρακολούθησης" (προαιρετικό). Η πρώτη μελέτη που δημοσιεύσαμε ήταν μετά από 8 παιδιά για 8 μήνες και τα αποτελέσματα που δημοσιεύσαμε σε ένα πολύ καλά τοποθετημένο ιατρικό περιοδικό ήταν εξαιρετικά θετικά.

Είναι η θεραπεία Mente Autism μια θεραπεία;

Ενώ το Mente Autism δεν είναι θεραπεία για αυτισμό, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα συμπτώματα του αυτισμού, κάνοντας μια σημαντική διαφορά για τον χρήστη. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δραστική μείωση του προφίλ του Delta κύματος του χρήστη, το οποίο τείνει να είναι ασυνήθιστα υψηλό σε άτομα με αυτισμό. Η τακτική χρήση 40 λεπτών κάθε μέρα το πρωί, είναι γενικά αρκετή για τη δημιουργία (σε διάστημα τεσσάρων έως οκτώ εβδομάδων) μιας αξιοσημείωτης βελτίωσης στα συμπτώματα των παιδιών στο φάσμα του αυτισμού.

Το παιδί μου χρησιμοποιεί το Mente Autism και διαπίστωσα ότι υπάρχουν διακυμάνσεις στην ανάγνωση των εγκεφαλικών κυμάτων από τη μια μέρα στην άλλη - για παράδειγμα, κατά περιόδους αυξάνονται τα κύματα Delta αντί να μειώνονται. Είναι εντάξει?

Οι διακυμάνσεις (μικρές διακυμάνσεις και μειώσεις) μπορεί να σημειωθούν και στις τέσσερις ζώνες συχνοτήτων - αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και μέρος του πρωτοκόλλου θεραπείας. Αυτές οι διακυμάνσεις μπορεί να είναι ένα σημάδι προσαρμογής και παγίωσης στον εγκέφαλο του χρήστη προς τη θεραπεία. Λόγω αυτού, η αποτελεσματικότητα της θεραπείας δεν μπορεί να μετρηθεί σε μία συνεδρία αλλά πρέπει να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο.

Πώς συγκρίνεται το Mente Autism με παρόμοιες κλινικές θεραπείες;

Το Mente Autism έχει σχεδιαστεί για οικιακή χρήση, αλλά είναι επίσης μια συσκευή EEG κλινικής ποιότητας που χρησιμοποιεί εξοπλισμό και λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας για την παροχή ενός αποτελεσματικού συστήματος neurofeedback. Το Mente Autism είναι ένα φορητό σύστημα. Το κεφαλόδεσμο EEG των 4 καναλιών διαθέτει πέντε πολύ ευαίσθητα ηλεκτρόδια, τα οποία καταγράφουν ηλεκτροεγκεφαλογραφικά (EEG) δυναμικά από το τριχωτό της κεφαλής σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το σήμα EEG ενισχύεται, φιλτράρεται και επεξεργάζεται για να δημιουργήσει μια θεραπευτική, ακουστική διέγερση σε πραγματικό χρόνο.

Οι αλλαγές στις δυνατότητες εμφανίζονται γραφικά μέσω της εφαρμογής Mente Autism (εάν συνδεθεί μέσω σύνδεσης 3G ή hotspot).

Τι είδους αισθητήρες χρησιμοποιούνται;

Πέντε κορυφαίοι αισθητήρες χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση βέλτιστης ποιότητας καταγραφών EEG.

Η τοποθέτηση και ο τύπος του αισθητήρα στην κεφαλή ζώνης (ένας τύπος που φοριέται στο μέτωπο, ο οποίος διαπερνά τα μαλλιά και φτάνει στο τριχωτό της κεφαλής στο πίσω μέρος του κεφαλιού) είναι τέτοιος ώστε οι μετρήσεις των τεσσάρων εγκεφαλικών κυμάτων να είναι ακριβείς, το σήμα πολύ σταθερό και η ανάλυση είναι εξαιρετική. Οι αισθητήρες χρησιμοποιούν τα τελευταία ηλεκτρόδια χαμηλότερης αντίστασης και παράγουν πολύ λιγότερο θόρυβο.

Οι αισθητήρες έχουν περάσει τη δοκιμή βιοσυμβατότητας ISO 10993-1.

Μετωπικός αισθητήρας:

 • Ξηρή επιφάνεια στο δέρμα του χρήστη
 • Αποτελείται από μια αγώγιμη μεμβράνη πίσω από την οποία χρησιμοποιείται πηκτή ηλεκτροδίου που χρησιμοποιείται συνήθως σε κλινικά συστήματα ΗΕΓ
 • Η επιφάνεια του αισθητήρα που έχει αποσβεστήρες συμμορφώνεται με τις ακανόνιστες επιφάνειες του σώματος καλύτερα από τους μεταλλικούς δίσκους
 • Αγωγιμότητα χαμηλού θορύβου μεταξύ σώματος και αισθητήρα
 • Σταθερή διασύνδεση Ag / AgCl
 • Αντίσταση 10 - 100 K σε απροετοίμαστο δέρμα
Πίσω αισθητήρας:
 • Νέο σχήμα βελτιστοποιημένο για διείσδυση μαλλιών και επαφή με το τριχωτό της κεφαλής
 • Η ειδική επίστρωση αργύρου παρέχει βέλτιστη αγωγιμότητα στην επιφάνεια του αισθητήρα για την καλύτερη δυνατή μεταγωγή σήματος
 • Το εύκαμπτο υλικό ισιώνει με ασφάλεια κάτω από την πίεση - χωρίς καρφίτσες από σκληρό μέταλλο
 • Τα εύκαμπτα πόδια του αισθητήρα μετακινούνται κάτω από τις τρίχες για την επαφή του τριχωτού της κεφαλής Αντίσταση 100 - 2000 K σε απροετοίμαστο δέρμα

Πώς αναλύεται η ανώμαλη δραστηριότητα του εγκεφάλου;

Μέσω ακριβών εγγραφών EEG, με υψηλά επίπεδα συνοχής για τον καλύτερο εντοπισμό της πηγής, το Mente Autism αναλύει τη μη φυσιολογική δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυμάτων σε παιδιά με αυτισμό. Αυτή η ανωμαλία είναι που χαρακτηρίζεται από υπερβολικά υψηλά επίπεδα Theta και Delta στις μετωπιαίες περιοχές του εγκεφάλου. Χρησιμοποιώντας αυτές τις νευρολογικές πληροφορίες, το Mente Autism δημιουργεί ένα αντίστροφο σήμα ανάδρασης στον εγκέφαλο μέσω του ακουστικού συστήματος του χρήστη.

Το Mente Autism χρησιμοποιεί τον ακουστικό φλοιό μέσα στον εγκέφαλο για να στοχεύσει τις γύρω περιοχές, όπως ο θάλαμος και ο ανώτερος χρονικός γύρος. Αυτές οι περιοχές είναι προσβάσιμες μέσω των καινοτόμων τεχνικών ακουστικής διέγερσης του συστήματος, χρησιμοποιώντας την εξειδίκευση που παρέχεται από την νευροανάδραση. Η δημιουργούμενη ακουστική διέγερση στοχεύει στην καταστολή της υπερβολικής δραστηριότητας των Delta και Theta ενώ παράλληλα προωθεί και σταθεροποιεί τους ρυθμούς Alpha και Beta.

Πώς χειρίζεται το Mente Autism τη μόλυνση των αντικειμένων;

Η ηλεκτροεγκεφαλογραφία (EEG) είναι μια αποδεδειγμένη τεχνική για την καταγραφή των δραστηριοτήτων του εγκεφάλου σε φυσικά περιβάλλοντα. Ένα πρόβλημα που συναντάται συχνά είναι ότι τα σήματα EEG μπορεί να επηρεαστούν από οφθαλμικά δραστηριότητα, όπως οι δραστηριότητες που ανοιγοκλείνουν τα μάτια. Για να επιτύχει ικανοποιητικό καθαρισμό του ακατέργαστου σήματος EEG από αντικείμενα που ανοιγοκλείνουν τα μάτια, το Mente Autism χρησιμοποιεί μια σειρά αλγορίθμων που εφαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο, βασίζονται σε παράθυρα και συμμορφώνονται με ήδη καθιερωμένες μεθόδους δειγματοληψίας και φιλτραρίσματος.

Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι η θεραπεία στο σπίτι λειτουργεί σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας;

Σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, η συσκευή Mente Autism ελέγχει συνεχώς ότι κάθε αισθητήρας έχει τοποθετηθεί σωστά με τη βέλτιστη σύνδεση με το κεφάλι. Στην εφαρμογή, ο γονέας ή ο φροντιστής μπορούν να δουν την κατάσταση κάθε αισθητήρα. Μια προειδοποίηση εκδίδεται μέσω της εφαρμογής εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η περίοδος συνεδρίας διακόπτεται μέχρι να οριστεί η θέση των αισθητήρων. Οι γονείς / φροντιστές έχουν επίσης τον έλεγχο της έντασης της συσκευής (έλεγχος ήχου), την παρακολούθηση της μπαταρίας και τις ειδοποιήσεις LED, οι οποίες εξηγούνται πλήρως στο Εγχειρίδιο Χρήσης.

Πώς μπορεί να παρακολουθεί ο επαγγελματίας υγείας ο χρήστης Mente Autism;

Οι επαγγελματίες υγείας που έχουν εξουσιοδότηση από γονείς ή κηδεμόνες του χρήστη έχουν απομακρυσμένη πρόσβαση σε ένα ταμπλό από όπου μπορούν να παρατηρούν την καθημερινή απόδοση και τη συνολική πρόοδο των χρηστών. Οι ιατροί μπορούν να κατεβάσουν αποτελέσματα EEG υψηλής ευκρίνειας. Πληροφορίες-γραφικές στατιστικές σχετικά με τα επίπεδα κυμάτων εγκεφάλου Alpha, Beta, Delta και Theta εμφανίζονται σε μια αναφορά που δημιουργείται μετά από κάθε περίοδο θεραπείας. Οι επαγγελματίες υγείας μπορούν επίσης να κατεβάσουν ακατέργαστα νευρολογικά δεδομένα. Επιπλέον, οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να μεταφέρουν απομακρυσμένα κλινικά δεδομένα ρουτίνας στο σύστημα για την τελειοποίηση της βασικής θεραπείας.

Υπάρχουν συστάσεις για επαγγελματίες υγείας πριν χρησιμοποιήσετε το Mente Autism στις κλινικές τους;

Για να προσδιοριστούν τα επίπεδα των κυμάτων Delta και Theta και η ακαταλληλότητα της θεραπείας, συνιστάται η πραγματοποίηση ενός ποσοτικού EEG (QEEG) από ιατρό πριν από την αρχική χρήση του Mente Autism για να καθοριστεί εάν το Mente Autism ενδείκνυται για τη χρήση του παιδιού. Συνιστάται η χρήση του Mente Autism να ξεκινάει μεταξύ 3 και 12 ετών. Το Mente Autism δεν είναι κατάλληλο για παιδιά που έχουν ιστορικό εξασθενημένης ακοής. Μπορεί να μην είναι κατάλληλο για παιδιά για συγκεκριμένα φάρμακα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλα ακουστικά αντί για τα παρεχόμενα ακουστικά;

Τα ακουστικά που παρέχονται στο κουτί προϊόντων ελέγχθηκαν εκτενώς με το Mente Autism. Είναι σύσταση μας ότι αυτά χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία.

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.