Μαρτυρίες Γονέων

Μετά από χρήση του Mente Autism

Ο Mert είναι ένα πεντάχρονο αγόρι που φοράει τον κεφαλόδεσμο Mente Autism τους τελευταίους τρεις μήνες.

Με την έναρξη της θεραπείας, οι γονείς του Mert παρατήρησαν αρκετές αλλαγές στα επίπεδα επικοινωνίας, την προσοχή και τη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τους γονείς του, το λεξιλόγιο του Mert έχει αυξήσει σημαντικά και υπάρχουν θετικές εξελίξεις στις επικοινωνιακές και γλωσσικές του δεξιότητες. Επιπλέον, η διάρκεια της προσοχής του έχει αυξηθεί. Από τότε που άρχισε να χρησιμοποιεί το Mente Autism, ο Mert μιλάει πολύ περισσότερο, οι αντιδράσεις του στις συνομιλίες έχουν βελτιωθεί και η συμπεριφορά του στο νηπιαγωγείο έχει καλυτερέψει. Οι γονείς του αγοριού είπαν ότι του αρέσουν τα παζλ, τα νούμερα και η συγκέντρωσή του έχει βελτιωθεί. Ο Mert έχει αποδεχτεί επίσης το κεφαλόδεσμο Mente Autism εύκολα και στην πραγματικότητα οι γονείς του είπαν ότι ο γιος τους συμπαθεί τη θεραπεία και το ζητάει κάθε πρωί χωρίς να τον προτρέπουν».

Sendogan Demirtas

Γονέας 5χρονου αγοριού - Γερμανία

Αγορά Mente Autism

"Η κόρη μου είναι 11 χρονών και έχει PDD (διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή)."

"Χρησιμοποιούμε το Mente για 5 μήνες μέχρι τώρα και δεν έχουμε προβλήματα. Στην πραγματικότητα, στην κόρη μας αρέσει πολύ. Παρατηρήσαμε επίσης ότι κάνει καλύτερα στο σχολείο. Έχω ήδη συστήσει το Mente σε άλλους επειδή πραγματικά είδαμε μια αλλαγή σε αυτήν. "

Γονέας 11χρονου κοριτσιού PDD

Xρήση 5 μηνών - Μάλτα - Μάιος 2013"Από τότε που ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε τον κεφαλόδεσμο, παρατηρήσαμε πολλές αλλαγές συμπεριφοράς του γιού μας"

"Δέχθηκε να χρησιμοποιήσει το Mente Autism με πολύ λίγα προβλήματα και μετά από λίγο καιρό άρχισε να το ζητάει μόνος του όταν ξυπνάει. Αυτό μας έδειξε ότι το βλέπει ως αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Παρατηρήσαμε ότι άρχισε να σχεδιάζει ως μέσο διασκέδασης και με μεγαλύτερη προσοχή στην περιγραφική λεπτομέρεια που δεν είχε δείξει ποτέ πριν. Τα σχέδια του είναι καθαρότερα και λιγότερο ανήσυχα. Σε γενικές γραμμές, μειώνεται η ένταση και η διάρκεια των επαναλαμβανόμενων ενεργειών και των στιγμών αποξένωσης (διαφυγής) από την πραγματικότητα. Αντιδρά επίσης, με πολύ θετικό τρόπο, σε ερεθίσματα που τον βοηθούν να επιστρέψει στην ομαλότητα από τον «κόσμο του». Όσον αφορά τη συμπεριφορά του, έχει μεγαλύτερα διαστήματα επικέντρωσης και προσοχής. Παρατηρήσαμε αλλαγές στις συνήθειες του ύπνου, καθώς ξυπνάει λιγότερες φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τα τέσσερα παρακάτω σχέδια είναι πριν και μετά την χρήση του Mente Autism.”"

Fabio και Cristina

Γονείς 11χρονου αγοριού με διάγνωση αυτιστικού φάσματος. Δυόμισι μήνες χρήσης του Mente AutismΔείτε και τα Video

Copyright © 2018 - Mente, All rights reserved.